مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه صوری زمین

باسلام یک ماه پیش برادرم با تبانی پدرم، مادرم را با تهدید و کتک در برابر سه خواهر که شاهد بودند مجبور به فروش زمینش به قیمت سه میلیارد تومان به شخص پدرم کردند در حالی که پدرم حتی هزار تومان به مادرم نپرداخته اما در قولنامه مذکور ذکر شده که مادرم این مبلغ را دریافت کرده این قولنامه در مشاوره املاک کد رهگیری هم خورده الان مادرم تحت هر شرایطی زمین خود را میخواهد ایا امکان شکایت از پدر و برادرم و برگرداندن زمین وجود دارد یا کاری نمیتوانیم بکنیم با وجود شاهد و دریافت نشدن پول از طرف مادرم با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان ثابت کند که قبلاً خودش به نام مادرتان خریده بود پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
در غیر اینصورت مادرتان می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد یا اعلام کند که معامله از روی اکراه بوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این زمین جز اموال مادرتان بوده و پدر به اسمش نکرده بله امکان پس گرفتن هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابطال معامله صوری مطرح نمایید