مشاوره حقوقی رایگان - تهدید برای انتقال سند ملک

کسی که همسرش از او در حین ارتباط نامشروع بدون زنا با زن دیگری فیلم گرفته و با تهدید آبرویشان مجبور به انتقال سند املاکش به نام همسرش در دفترخانه بشود آیا اگر بعدا بتواند ثابت کند با اجبار اینکار را کرده فایده ای دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر موضوع اولیه اثبات گردد می تواند در مسائل مالکیت موثر باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا اجبار در این موضوع پذیرفته نمی‌شود معامله اضطراری صحیح است و اکراهی گاهی باطل گاها غیر نافذ
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است