مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهدید و توهین

بنده سال 1392 با خانمی آشنا شدم و حدود 6 ماه باهاشون رابطه آشنایت داشتم
ایشون بهم گفته بودن که مجرد هستم ولی بنده فهمیدم که متاهل هستن،
این قضیه رو با خانم در میان گذاشتم و بهشون گفتم دیگه بامن تماس نگیر،
ولی ایشون خیلی اصرار داشتن که با من بنده ادامه رابطه بدن و حتی گفتن که میخوان از شوهرشون طلاق بگیرین و با من ازدواج کنن،
بنده راضی به ادامه رابطه نبودم و طی دو سه تماسی که باهاشون داشتم این موضوع رو بهشون تذکر دادم که دیگه ادامه رابطه برای بنده مقدور نیس،
وقتی اصرار این خانم رو دیدیم برای ادامه رابطه،
دو تا پیامک تهدید و توهین براشون فرستادم و سیمکارتمو عوض کردم،
بنده بنا به شغلی که دارم ساکن کشور ترکیه هستم،
بعد این رابطه از ایران خارج شده و به کشور ترکیه رفتم،
سال 1396 که برگشتم ایران، متوجه شدم این خانم بابت تهدید و توهین و اخاذی از بنده شکایت کرده که تهدید و توهین رو ثابت شد ولی اخاذی ثابت نشد
الان حسابهای بانکی بنده همه شون مسدود شده و حتی جلوی اسم بنده در ثبت احوال هم مسدود شده،
میفرمایید باید چیکار کنم؟؟
ضمنا نه برای بنده اخطاریه اومده نه هر چیزه دیگه ای که بتونم از خودم دفاع کنم
ضمنا دادگاه حکم داده به دو سال زندان و پنج میلیون تومن جریمه
یکی از همکارای شما به بنده گفته بودن که بعد از 5 سال اگه دسترسی بهم نباشه،
همه حسابهای بانکی و شماره ملی بنده رفع مسدودیت میشه
مرسی از شما بزرگواران

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا امکان نداره بابت توهین دو سال زندان بدن ثانیا رای غیابی بوده و شما یا وکیلتان میتوانید برید پرونده را مطالعه کنید و واخواهی بزنید ثالثا این که بعد از سال حسابها و شماره ملی رفع توقیف میشه صحیح نیست، پیشنهاد میکنم حتما وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است