مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت و دریافت حق و حقوق

با سلام خدمت اساتید محترم.
بند حدود 10 سال پیش به اتفاق خودم (مدرک عمران ) دو نفر از بستگانم ( عمو و پسر عمو) دارای مدرک کشاورزی و الکترونیک اقدام به ثبت شرکت پیمانکاری کردیم و رتبه اب دریافت کردیم با محوریت مدرک بنده.در این سال ها به علت دارا بودن اکثریت آرا در هیت مدیره هر بار که تصمیم گیری انجام میشده پدر و پسر با اکثریت آرا نظرات خود را اجرایی می کردند اما اسناد مالی 3 امضا از 3 امضا بود. حال با توجه به گذشت 10 سال از شراکت و دارا بودن توان فنی و مدرک تحصیلی از جانب بنده عملا تصمیمات را شراکای دیگر بنده میگیرند. حال با توجه به اختلافات عمیق پیش آمده در اقدامی عجب در اخرین جلسه هیات مدیره بنده را از امضا امور مالی برداشت و عملا برداشت ها را از حساب 2 امضا کردند (پدر و پسر) بنده تمایل به جدا شده از شرکا و دریافت حق و حقوق خود را دارم (شامل سهم بنده از اموال شرکت و سهم بنده از طلب های موجود شرکت) اما چندین بار پیشنهاد از طرف بنده برای خروج از سهامداری به شرکا اعلام شده ولی شرکای بنده با خروج بنده موافق هستند اما بدون دادن حق و حقوق . فعلا شرکت حدود 2 سالی هست که پروژه ای را برنده نشده در امد این شرکت از سالهای قبل خرج حقوق دادن داره میشه وجود این شرکت برای شرکای بنده اهمیت داره خواستم راهنمایی کنید چطور و با چه ابرازی میتونم شرکا را مجبور منم که حق و حقوق من رو بدن و تسویه کنم. ایا بنده به عنوان 28 درصد سهام دار توان انحلال شرکت رو دارم
شرکت در امور مالیاتی دو دفتره هست و سود ها درست نشون داده نشده و همچنین اعتمادی که از قبل بوده یه سری از اموال شرکت را هم به نام خودشون زدن بودند همچنین با توجه به 3 امضا بودن اسناد مالی به کررات مدیر عامل با اعتبار که نزد بانک داشته تلفنی و یا تک امضا اقدام به برداشت وجه از حساب شرکت کرده . من چطور میتونم حق و حقوقم را بگیرم و از دست شرکا خلاص بشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده قصدم برا انجام این کار خیلی جدی هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام بهتر است بدوا اظهارنامه مبنی بر انصراف از شراکت و متعاقبا تسویه مالی انجام دهید اگر ظرف مهلت اقدامی صورت نگرفت متعاقبا تقاضای حسابرسی اموال شرکت و مطالبه حقوق معوقه و جاری خود را نمایید.
البته مدارک اساسنامه و ... جهت امکان راهنمایی بیشتر ضرورت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت شرکت ها رجوع کنید اگر موثر واقع نشد قابل شکایت و پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه دهید و اگر اقدامی نکردند دادخواست حسابرسی و مطالبه حق و حقوق خود را ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست حسابرسی مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار اقدام پر تهدید و اسیب است باید اسناد و مدارک بررسی شود