مشاوره حقوقی رایگان - خروج از لیست اعضای یک شرکت با مسئولیت محدود

اسم بنده در یک شرکت با مسئولیت محدود به عنوان اعضای هیئت مدیره درج شده است. چگونه می توانم نسبت به حدف اسم خود اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما نسبت به بدهی های
مالیاتی و بدهی به اشخاص حقیقی و
حقوقی با مدیر عامل مسئولیت تضامنی خواهید داشت و طلبکار برای
مطالبه بدهی خود ، میتواند به هر کدام مراجعه نماید و ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارسال اظهارنامه رسمی اعلام خروج خود از شرکت و استعفا خود را اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه استعفا خود را اعلام کنید و جهت پیگیری موضوع به اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول یک اظهارنامه برای شرکت بدهید و بعد از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بررسیشود چگونه وارد شده تا بعد بررسی شود خروج ان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ارسال اظهارنامه خروج خود را اعلام نمایید سپس صورتجلسه تنظیم نماییدو در اداره ثیت شرکتها ثبت نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

از سمتتون استعفاء بدید. با اظهارنامه.
اگر اقدامی نکردند ، از طریق دادگستری پیگیری کنید.