مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خروج از شرکت با مسئولیت محدود

سلام من رئیس هیئت مدیره یک شرکت با مسئولیت محدود بدون سهم الشرکه هستم. شرکت فقط 2 نفر عضو هیئت مدیره دارد. بنده بعنوان رئیس و یکی از اقوام بنده بعنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره. چون کارمند دولت هستم و عضویت کارمندان دولت در هیئت مدیره شرکتهای خصوص خلاف قانون است میخواستم از شرکت خروج کنم ولی آن عضو دیگر که در واقع همه کاره شرکت هست همکاری نمی کند. میخواستم بدونم بایستی چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر کارمند دولت ، عضو هیات مدیره یا مدیرعامل ، شرکت خصوصی بشود تا 2 سال حبس خواهد داشت
برای خروج از هیات مدیره ، باید ابتدا توسط هیات مدیره ، صورت جلسه تنظیم بشود و در صورتجلسه ، خروج عضو هیات مدیره از شرکت ، و
مدیر جایگزین ذکر گردد و سپس برگ صورتجلسه به اداره ثبت شرکت ها ارائه بشود و در روزنامه رسمی آگهی بشود و
و اگر شرکت حاضر به خروج شما از هیات مدیره نشود ، شما باید در خواست انحلال شرکت را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.