مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خروج از شرکت

با سلام. بنده در سال 95 مدرک تحصیلی خود را به یک شرکت واگذار کردم. در سال 97 از شرکت خارج شدم ولی متاسفانه همچنان اسم من در روزنامه رسمی شرکت موجود است
از مدیر شرکت هم تقاضا کردم که یک روزنامه جدید چاپ کنند تا اسم من از شرکت خارج شود که گوش به حرف نمی دهند
من چگونه می توانم از شرکت شکایت کنم و از آن به طور کامل خارج شوم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست الزام به خروج یا شکایت خیانت در امانت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال نمایید اگر افاقه نکرد درخواست ابطال و تغییر روزنامه رسمی شرکت را بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اشتباه کردید
طبق قانون شما در مقابل تمام بدهی های مالیاتی و بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی مسئولیت خواهید داشت

شما باید ابتدا به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.
اگر از شرکت خارج نکردن می توانید طرح دعوی کنید و الزام آنها را بخواهید تا شما را از شرکت خارج کنند.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

ورود به شرکت آسونه ولی خارج شدنش سخته. بستگی به نوع شرکت اعم از شرکت با مسئولیت محدود، سهامی و... متفاوت هست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میبایست ابتدا اظهارنامه دهید و بعد الزام به خارج کردن اسمتان را از داذگاه بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه استعفای خود را برای مدیران شرکت ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تقاضای انحلال مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام سهامداران در سود و ضرر شرکت مسئول هستند به اداره ثبت شرکت‌ها واقع در تهران خیابان میرداماد مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با تمام شدن مدت تصدی نیاز به اقدامات بعدی جهت استعفا نیست.