مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی

با سلام .
اینجانب از سال 88 عضو هیئت مدیره یه شرکت بودم .اما در مهرماه 1400 از شرکت خارج شدم .و این شرکت در بهمن ماه 1400 یک پروژه جدید اتخاذ کرده.ولی متاسفانه مالیات پرداخت نکرده است . با وجودی اینکه من از این شرکت خارج شدم اما حساب بنده به دلیل مالیات مسدود شده است و اسم من در سایت اداره مالیات زیر اعضای هیئت مدیره می باشد و مشمول بدهی مالیاتی شده ام .میخواستم بدونم چطور همچین چیزی امکان دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر در زمان مسولیت شما نبوده
مسولیتی نباید متوجه شما باشد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید به ثبت شرکت‌ها و اداره مالیات لایحه و اظهارنامه بدهین توضیح بدهین

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به تخصصی بودن موضوع گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید اساسنامه باید مورد بررسی واقع شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مطابق مقررات و اساسنامه شرکت خروج شما آگهی شده است میتوانید اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید موضوع را در هیئت حل اختلاف مطرح تا به اعتراض شما رسیدگی شود و با تشکیل کمیسیون مربوطه تصمیم گیری گردد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. اگر بدهی مربوط به زمان مسئولیت شما نبوده و آگهی تغییرات اعضا جدید شرکت، که نام شما در آن نیست، در روزنامه رسمی منتشر شده می توانید به دارایی اعتراض کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری بفرمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرصت قانونی اعتراض کنید .
موفق باشید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

مدارک خروج خود از شرکت و روزنامه رسمی را به اداره مالیات همراه لایحه توضیحات ارائه دهید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

با سلام اگر خروج شما در اداره ثبت شرکت ها گواهی شود و انتشار یافته باشه مشکلی برای شما پیش نمیاد ....مگر اینکه مالیات مربوط ب سلل قبل باشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که در زمان شما نبوده مسولیتی بر عهده شمانیست