مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید به اشخاص عادی به صورت پیامکی

من به شخصی به صورت پیامکی توهین نموده ام و ایشان از بنده شکایت کرده است که بعد از حضور در دادگاه و معذرت خواهی ایشان رضایت دادند و من بعد از چند ماه متوجه شدم که ایشان باز هم همان پرونده شکایت را به جریان انداخته اند آیا بعد از رضایت می تواند باز هم شکایت کند و پرونده مختومه را به جریان بیندازد و آیا باز هم رضایت لازم است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گذشت شاکی خصوصی باشد قابل عدول نیست اما اگر قرار ترک محاکمه باشد قابل پیگیری مجدد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدول از رضایت مسموع نیست البته رضایت باید به صورت مطلق باشد و محضری یا در دادگاه صورتجلسه و امضاء شود که بتوانید به آن استناد کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بعد از رضایت نمی تواند شکایت خود را پیگیری کند. می توانید در دادگاه موضوع را اعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا ترک تعقیب زده بوده که در این حالت تا یکسال امکان شکایت مجدد هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ترک تعقیب صادر شده باشد برای یکبار در مدت یک سال می تواند مجدد اقدام نماید در غیر این صورت عدول از رضایت مسموع نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در همان پرونده رضایت بی قید و شرط خود را اعلام نموده باشد طرح مجدد همان پرونده میسر نیست

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. ایراد اعتبار امر مختومه بگیرید