مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع جنس و بازپس گرفتن چک

سلام عرض ادب بنده یک ماه پیش سفارش جنس دادم و همکار بنده دو برابر جنس برای بنده آورده و به زور چکهای مدت دار از بنده گرفته است و البته چکهای من بنفش نیست میخواستم سوال کنم اگر باهم به توافق مرجوع اجناس و پس گرفتن چکها نشوم در صورت برگشتن خوردن چکها بنده میتوانم بجای پول اجناس ایشان را برگردانم حتی حاضر هستم ضرر و زیانش هم بپردازم ..ممنونم ازشما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر باید مبلغ چک ها را پرداخت نکنید و در صورتی که برگشت بخوره به راحتی می تواند تمام حساب های شما را مسدود و در صورتی که اموالی شناسایی نشد حکم جلب بگیرد.
شما آن زمان می توانستید از تحویل جنس امتناع کنید و چک ندهید.
در صورت امکان بهتر است مشکل را توافقی حا و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر الان شما در برابر وصول چک ها مسولید و باید مبلغ آنها را تودیع کنید مگر اینکه توافق کنیذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئله یک شکل و مسئله جنس و موضوع متفاوته صادر کننده چک در مقابل دارنده شکل مسئول و باید چک ها رو بپردازه و اگر ادعایی داره باید در مقابل ادعای خودش را از طریق محاکمه حقوقی مطرح کنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به عنوان اموال خود بعدا به اجرای احکام معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر بهتر است اگر توافق شود چک ها را دریافت دارید بایک وکیل مشورت نمایید