مشاوره حقوقی رایگان - مرجوع جنس های خریداری شده و دریافت چک از فروشنده

با سلام و خسته نباشید
بنده قبل عید از شرکت ف. به مبلغ حدود 17میلیون جنس خریدم بدلیل شیوع کرونا و کسادی بازار نتونستم جنس ها رو به فروش برسونم بعد عید آخر فروردین ماه به فروشنده مراجعه کردم که بیاد جنس های موجود پس بگیره و چک منو تحویل بدهد و هیچ وقت نیومد بعدش از بابت دوفقره چگ به مبلغ حدودی 17 میلیون شکایت کرده هست و الان هم جنس های خریداری شده تاریخ انقضاء کم مونده هست و کلی ضرر میکنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرجوع کردن جنس در دوران کرونا مرجوع کردن جنس پس گرفتن چک چک کرونا