مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
بنده چند فقره چک بنام کسی ثبت کرده بودم و قرار بود باهم کار کنیم و اصلا با هم کاری که می‌خواستیم شروع کنیم رو انجام ندادیم چک‌ها پیششون موند تا متوجه شدم برگشت زده و حکم جلب من رو گرفته،
بین ما هیچ معامله قرارداد و غیره صورت نگرفت
خواستم خواهش کنم من به چه عنوان میتونم در دادگاه شکایت کنم هرچند که برای اثباتش کار سختی دارم،ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت امانی بودن را اقامه نمایید

و اگر شما اثبات نمایید که چک ها از بابت امانت نزد ایشان بوده است با شرایطی امکان شکوائیه خیانت در امانت وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست استرداد لاشه چک امانی با اثبات امانت بودن چکها

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد لاشه چک مبنی بر تمامی بودن آن را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما تحت هیچ عنوانی نمی‌تونید اط ایشان شکایت کنید چک داده اید و می‌بست پرداخت کنید بحث سو استفاده از سفید مهر و سفید امضا چیز دیگری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت امانی بودن را اقامه نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اصل بر مدیونیت صادر کننده سند تجاری است می‌توان به ایراد منشاء صدور چک گرفت ولی این امر بسیار فنی و تخصصی است پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید