مشاوره حقوقی رایگان - تعهد 5 ساله ارشد در وزارت آموزش و پرورش

اینجانب متعهد 8 ساله آموزش و پرورش هستم . همزمان بخاطر تحصیل ارشد در دانشگاه تعهد 5 ساله ای به آموزش و پرورش برای تحصیل در ارشد تقدیم نموده ام . که مفاد ان به اختصار عبارت است از: (( تعهد 5 ساله علاوه بر تعهد قبلی و پرداخت نصف حقوق دریافتی از آموزش و پرورش در مدت تحصیل در صورت انصراف از رشته مربوطه ارشد ))
حال مدیر آموزش و پروش اینجانب بنا به حضوری شدن آموزش در دانشگاه ها اجازه تحصیل نمی دهد و با مرخصی بدون حقوق اینجانب موافقت نمی کند و خواستار انصراف اینجانب از رشته مربوطه ارشد هست .
آیا من می توانم این قضیه را بصورت قضایی پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این مورد را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری این موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی در دیوان عدالت میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام می‌توان از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمود