مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند با وکالت بلاعزل

باسلام
تعاونی تولیدی بخشی از زمینی را از زمین های تحت نظر دادگاه با وکالت بلاعزل خریداری نموده است و دادگاه رفع بازداشت زمین را هم به اداره ثبت برای انتقال سند اعلام کرده است . دفترخانه اصل سند تک برگ شده را نیاز دارد لکن سند تک برگ نشده توسط مجرمی که اموال آن تحت عنوان شرکتی زیر نظر دادگاه فروخته می شود ، برای سایر خریداران سند زده شده ولی در زمان حاضر اصل سند توسط فروشنده به دفترخانه داده نمی شود و اصل سند هم تک برگ نشده است . حال می گویند تک برگ شدن سند زمانبر است و هیچ اقدامی هم فروشنده انجام نمی دهد . تعاونی چه اقدام قانونی در صورت عدم ارایه سند به دفترخانه و یا عدم تک برگ شدن قسمت مربوط سهم تعاونی می تواند انجام دهد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت متعارفی اقدامی صورت نگرفت میتوانید قانونا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت صدور حکم قطعی ، به اجرای احکام مراجعه و درخواست اجازه انتقال سند را نمایید تا توسط نماینده دادگاه سند مالکیت به صورت مشاعی انتقال
پیدا نماید
و اگر ملک سند ندارد شما باید از طریق اداره ثبت ، درخواست صدور سند مالکیت نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شما اقدام قانونی وجود دارد اما در ابتدا باید مدارک شما بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دفترخانه برای ایشان اخطار میفرستد و در صورت عدم همکاری مطابق مقررات عمل میکند