مشاوره حقوقی رایگان - سند آپارتمان

سلام
بنده سه واحد آپارتمان سند دار سال 96 از فردی گرفتم در قبال آپارتمان ها وکالت بلاعزلی دریافت کرده ام و مبایعه نامه ای نوشته ام منتها به دلیل کم رنگ بودن مبایعه نامه از اصل مبایعه نامه کپی گرفتم و املاکی مهر عضویت خودش رو زده سند و پایان کار در ید بنده میباشد آیا هر موقع بخوام برای انتقال سند اقدام کنم با این مدارکی که در اختیار دارم میتوانم به دفترخانه بروم و کارای انتقال سند رو انجام بدم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بهتر است هر چه سریعتر اقدام نمایید . در غیر اینصورت با مشکل مواجه میشوید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازمند بررسی جامع و دقیق است و باید اسناد رویت شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وکالت بلاعزل هم با فوت یکی از طرفین باطل می شود لذا سریعا نسبت به انتقال سند اقدام کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت‌نامه و مبایعه نامه می توانید جهت اخذ پایانکار و تنظیم سند اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای انتقال سند نیازمند تمام مدارک است مدرک کپی اعتبار ندارد