مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی – مشاوره حقوقی امتناع خریدارِ یک زمین زراعی از امضای تعهد نامه به جهاد کشاورزی

امتناع خریدارِ یک زمین زراعی از امضای تعهدنامه به جهاد کشاورزی.
یک زمین زراعی را بصورت قولنامه معامله کرده ایم. زمین را تحویل خریدار داده و 3/2 مبلغ معامله را دریافت کرده ایم. برای تهیه مدارک و اسناد ضروری به جهت انتقال سند، جهاد کشاورزی تعهد نامه ای از خریدار میخواهد که هر تغییر در وضعیت زمین با مجوز جهاد باشد. خریدار حاضر به دادن چنین تعهدی نیست. و ما نمی توانیم مدارک لازمه را در روز مقرر در دفتر خانه آماده کنیم. آیا خریدار میتواند الزام به تنظیم سند رسمی یا الزام به انتقال سند رسمی را طی شکایتی مطرح نماید؟ و تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله امکان پذیر است
شما ابتدابرای خریدار امادگی خود را در اظهار نامه ارسال نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امتناع خریدار از آماده سازی مدارک در حکم عدم حضور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اظهارنامه مبنی بر آماده سازی مدارک ارایه کنید و اگر در روز تنظیم سند مدارک آماده نبودمیتوانید گواهی از دفاتر اسناد اخذ کنید و بر اساس ان دادخواست حقوقی ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چنین شرطی درمبایعه نامه قید شده باشد و ایشان استنکاف نموده باشند مسئولیت آن بر عهده شخص ایشان است در غیر این صورت بله این امکان وجود دارد که ایشان شما را از طریق مراجع قضایی الزام به تنظیم سند نماید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بله می تواند. شما مسئولیتی در آن خصوص ندارید. انتقال سند را انجام دهید و مابقی پولتان را دریافت کنید. مسئولیت آن فرد در مقابل جهاد کشاوری مربوط به خودش بوده و ارتباطی به شما پیدا نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خریدار میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند اقامه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می تواند
اگر در قرارداد تصریح شده باشد باید مطابق آن عمل گردد
می توانید اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نمایید

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اظهارنامه ای به خریدارارسال وآمادگی خودرابرای تنظیم سند درتاریخی مشخص ودفترخانه ای مشخص بفرستید واعلام کنید اگرتعهدخریدارازشرایط انتقال سند نباشدمی توانید انتقال سند را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اظهارنامه از خریدار بخواهید فورا اقدام لازم را انجام دهد والا شما مسئول عواقب بعدی آن نیستید