مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام. ما یک فرزند پسر شش ساله داریم .ایا سرپرستی دختر را به ما میدهند؟ما ملک و سندی هم نداریم که بنام بزنیم . رد صلاحیت میشویم؟تناسب سنی بین پسرمان وفرزندی که میخاهیم سرپرستش شویم به چه صورت است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در این خصوص با بهزیستی مشورت کنید

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

وقتی امکانات اقتصادی خوشبخت کردن همین پسر شش ساله را ندارید چرا می خواهید با گرفتن سرپرستی یک طفل بی سرپرست هر دو کودک را دچار مصیبت محرومیت و فقر کنید؟. شانسی برای شما در بهزیستی متصور نیست. قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست نیز به شما اجازه سرپرستی نمی دهد. بروید فکری به حال خوشبختی همین پسرک خودتان کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر شرایط را ندارید چند ساله اید؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بهزیستی پیگیری کنید