مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی

سلام
من و همسرم یک فرزند پسر که یکسال و نیم سن دارد داریم و میخواهیم یک دختر بزرگتر از پسرم داشته باشیم

آیا امکانش هست ؟!

و اگر نیست آیا پسر بچه اگر بگیرم با پسر زیستی من به تفاهم میرسند ؟

پسر بچه که سنش بالاتر باشه و بداند که والدینی ندارد و صاحب والدین جدید شده است از نظر روحی این موضوع را بهتر میپذیرد و یا اینکه سنش کم باشد بعدا بفهمد ؟!

از نظر جسمی و روحی امکان دریافت مدارک پزشکی را داریم ؟!

آیا اموال لازم است به نام کنیم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به بهزیستی مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید