مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام .6 سال پیش نوزادی را از لحظه تولد از زنی که زاییده بود خریدم بعد وکیل گرفتم و تمام راه های قانونی را در دادگاه رفتیم چند بار پزشکی قانونی و مشاوره فرستادن مارو و ....برای بچه شناسنامه گرفتیم و فرزند خوانده در شناسنامه بچه قید نشده . حالا بعد 6 سال اون زنی که زاییده تهدید میکنه که میخواد بچه رو پس بگیره. آیا میتونه؟ ما در دادگاه گفتیم بچه سر راهی بود نگفتیم خریدیم . تمام مراحل قانونی طی شد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر وضعیت مناسبی دارد مادر بچه تحویل بدهید و اگر پول میخواهد راضی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله چون از مبادی قانونی اقدام نشده این امکان وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتواند شکایت نماید و در دادگاه
صد درصد ، اثبات خواهد شد که مادر بچه ، ایشان است و شما باید بچه را به مادر واقعی بچه ،
برگردانید
بهتر است توافق نمایید و اگر پول میخواهد به ایشان بدهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با آزمایش دی ان ای خانم میتواند اثبات کند مادر واقعی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق آزمایش ژنتیک قابل تشخیص است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است باید توافق نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله میتوانیدشکایت نمایدوباآزمایش ژنتیک مشخص خواهدشدکه مادربچه هست،درهرصورت رضایت وی راجلب نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با استفاده از آزمايشات پزشكي قانوني ميتواند اثبات نموده و بچه را بگيرد
در صورت نياز تماس بگيريد