مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند خوانده

من و همسرم دارای 4 فرزند هستیم که خداوند فرزند پنجمی را به ما داد ولی به خاطر مشکلات مالی ما فرزند را به صاحب کارم و همسرش دادیم و از ان موقع جدایی بین من و همسرم بوجود امده الانم حدود سه سال است که جدا از هم هستیم میخواست ببینم میتوانم فرزندم را پس بگیرم چه باید انجام دهم ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سللم
بله اکر شناسنامه برای طفل بنام شما صادر شده باشد امکان ان وحود دارد در غیر اینصورت باید ابتدا رابطه نسب را اثبات وسپس استرداد طفل را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات نسب دادخواست استرداد طفل مطرح نمایید