مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند خوانده توسط پدر واقعی

سلام وقت بخیر من نوه خواهرم رو به فرزند خواندگی اوردم ازروزی که به دنیا اومده دادن به من با میل خودشان بین خودمان یک کاغذ نوشتیم که مادالعمر بچه روداده به ما الان بچه شش ساله شده پدربچه شکایت کرده بچه رومیخواد ماهم ترسیدم دادگاه ازمامیگیره گفتیم بچه پیش مانیست الان مامحکوم شدیم حکم دادن بچه روبدیم بچه هم اونا رونمیشناسه ماروپدرمادر خودش میدونه هرچقدربهش میگیم بروپیش اونا گریه میکنه نمییره .خواستم ازشما کمک بگیرم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید طبق قانون تحویل بدهین چون بدون رضایت پدر آوردین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بچه که کالا نمی‌باشد مورد انتقال قرار بگیرد پدر و مادر تا زمانی که در قید حیات هستند می‌توانند فرزند خود را به سرپرستی بگیرند فرزند را می‌بایست تحویل بدهید