مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهم الارث بخاطر بدهی یکی از وراث

با سلام و احترام
بنده بدهی دارم و طلبکار از طریق سهم الارث که منزل پدری میباشد اقدام کرده...کارشناسی شده و البته هنوز به مزایده گذاشته نشده...دوگانگی در نطرات کارشناسان هست...میخواستم شفاف اگر ممکنه توصیح بفرمایید که الان در مزایده فقط سهم الارث من به مزایده گذاشته میشود یا کل ملک برای مزایده میرود؟و اگر هر کدام از این دو مورد هست در ادامه به چه شکل میشود؟
متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر فقط سهم الارث شما به مزایده گذاشته خواهد شد مگر انکه مابقی وراث به فروش کل ملک رضایت بدهند که کل ملک بفروش خواهد رفت

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

فقط سهم الارث شما به مزایده گزاشته می شودمگر اینکه بقیه وراث هم به رضایت به فروش کل ملک داشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط سهم شما به مزایده می‌ره .
توجه داشته باشید کسی که در مزایده برنده میشه و یا اگر خود طلبکار به هر دلیل سهم شما را بردارد شریک به سایر وراث خواهد شد و می تواند با اخذ گواهی عدم افراز درخواست فروش مال مشاع بدهد و با اخذ حکم تمام ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رفت .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط سهم الارث شما به مزایده گذاشته خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با موافقت قاضی اجرای احکام ،
فقط سهم شما به مزایده گذاشته خواهد شد
شما باید ابتدا به قاضی اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست مزایده فقط سهم خودتان را نمایید
و اگر تمام ملک به مزایده گذاشته بشود سایر وراث میتوانند قبل از مزایده اعتراض نمایند و به وراث اعلام کنید که به اجرای احکام مراجعه نمایند و درخواست فقط مزایده سهم شما را نمایند و

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام صرفا سهم شما به مزایده گذاشته خواهد شد اما در صورتیکه ملک غیرقابل افراز باشد ناچارا کل ملک فروش خواهد رفت