مشاوره حقوقی رایگان - کارت واکسن

کارت واکسن اجباریه یا اختیاری ؟؟ طبق کدام قانون و مصوبه آیی آمده که اگر کسی کارت واکسن نداشت از حقوق شهروندی خودش محروم میشه ؟؟ برای اعاده حقوق شهروندی به کدام باید شکایت کرد ؟؟ ضمنا این رو هم باید بگم که مواردی بوده که به دلیل نداشتن کارت واکسن تهدید به اخراج از کار و ... شده ولی با شکایت به دیوان عدالت اداری مورد برطرف شده است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا که مصوبات ستاد در حکم قانون تلقی می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بلهههه الزامی است طبق مصوبه ستاد کرونا
و قابل شکایت نیست