مشاوره حقوقی رایگان - ارائه اجباری کارت واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان

سلام، با توجه به اینکه در دوران کرونا، بسیاری از مکان های دولتی مانند دانشگاه ها، تزریق واکسن را برای افراد اجباری کرده بودند، دانشگاه محل تحصیل بنده نیز پیغامی مبنی بر اجباری بودن بارگذاری کارت واکسن در سامانه مربوطه ارسال کرده و ذکر کردند مسئولیت آن بر عهده دانشجو می‌باشد. اما من از آنجایی که عمل تزریق واکسن را انجام نداده بودم در نتیجه چیزی نیز بارگذاری نکرده ام و تاکنون نیز با تحصیل بنده مخالفت نشده و اشاره ای نیز به این موضوع نگردیده است. حال با این شرایط آیا تحصیل و حضور من در دانشگاه تخلف می‌باشد؟ آیا نیاز است که کاری انجام دهم؟

پاسخ ها :

ارائه اجباری کارت واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان کارت واکسن کرونا