مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تاخیر

باسلام وتبریک سال نو خدمت همه وکلای ارجمند صرف اینکه ساختمان توسط سازنده هواکش هود نصب نشده وسیستم تهویه سرویس بهداشتی نیزنصب نکرده وانباری نیز طبق قرارداد تحویل نداده بااین وجود ایا این موارد جزتاخیر تحویل مبیع به حساب میاید وقابل دریافت است سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واحد را تحویل داده باشد خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد.
شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید تا ایرادات را برطرف کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد اگر جهت تحویل موعدی تعیین شده باشد قابل مطالبه می باشد الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جهت تحویل موعدی تعیین شده باشد قابل مطالبه می باشد الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موارد از توابع وبیع نیست وبا تحویل اصل اپارتمان باید تکمیل وتجهیز اپارتمان را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از بابت عدم تسلیم انباری ، سازنده ، خانه را به صورت کامل تسلیم نکرده است
و شما میتوانید خانه را تحویل نگیرید و مطالبه خسارت تاخیر تادیه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید