مشاوره حقوقی رایگان - مهمان در آپارتمان

سلام. در یک مجتمع که دارای 4 بلوک میباشد و بلوک ها 6 یا 7 طبقه اند بنده در یک بلوک و دوطبقه چهارم ساکن هستم دو شب مهمان ازشهر تهران داشتم مدیر مجتمع اعلام کردند که مهمان پذیرفتن برخلاف مقررات آپارتمان نشینی هست آیا صحت دارد و مهمان ی داشته باشین دو یا سه روز در خانه مان باشند مشکلی دارد؟

پاسخ ها :

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام خیر سخن ایشان کاملا بر خلاف حقوق شما وقوانین هست و ایشون حق هیچگونه ممانعتی از حضور مهمانان شما را ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین حرفی به هیچ عنوان صحت ندارد.
در صورتی که مدیر ساختمان برای شما یا مهمان مزاحمتی داشته می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.