مشاوره حقوقی رایگان - جیمیل

سلام ساختن جیمیل بی نهایت و فروختن آن به افراد ممکنه مشکلی پیش بیاره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده قطعا مشکل پیش میاد مگر اینکه جی‌میل با شماره تماس و اطلاعات شخصی ساخته نشده باشد.
به هر حال اگر دارند جی میل تخلفی انجام دهد و ثابت شما جی میل متعلق به شما بوده شما نیز مسئولیت دارید.
یا در صورتی که با جی میل مرتکبین جرمی شوند تحت شرایطی شما نیز به عنوان معاونت در جرم مجازات خواهید شد.