مشاوره حقوقی رایگان - بارداری از ازدواج موقت

سلام.من یه خانم مطلقه هستم با دو فرزند.با آقایی متاهل صیغه دو ساله خوندیم.این آقا قصد جدایی از همسرش داشته و در این بین ناخواسته باردار شدم.نگرانی زیادی بابت بدنیا اوردن یه فرزند از صیغه رو دارم که در آخر ایشان نتوانند تا زمان وضع حمل بنده طلاق رسمی بگیرند تا بتوانیم ازدواج دائم کنیم.ایا راهی برای ازدواج دائم ما قبل بدنیا امدن فرزندمان وجود داره؟ اگه این آقا عدم تمکین خانمش در دادگاه اثبات کنه چند ماه طول میکشه تا دادگاه اجازه ازدواج مجدد به ایشان بدهد؟ مچکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اصلا با طلاق وی کار نداشته باشید بلکه سریعا مدت صیغه خودرا ثبت کنید در دفتر ازدواج،تا پدر فرزندتان مشخص شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ازدواج دائم بدون اجازه همسر اول جرم نیست آنچه جرم است عدم ثبت واقعه نکاح دائم است.بنابراین ایشان می‌توانند ازدواج دایم نمایند‌

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام الزام زوج به ازدواج دائم
امکان ندارد مگر دادخواست اقامه نمایید و
ولی شما میتوانید دادخواست الزام زوج
به ثبت نکاح موقت را مطرح نمایید
زیرا اگر نکاح موقت ثبت نشده باشد
برای گرفتن شناسنامه برای فرزند
دچار مشکل خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید عقد موقت را ثبت کنید و تا زمانی که زوج اجازه ازدواج نگرفته نمی تواند ازدواج کند.
برای اخذ شناسنامه فرزند لازم است که عقد موقت را ثبت نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام
اولا با توجه به شرايط شما ازدواج موقت شما بايد ثبت بشه
ثانيا زمان دقيق نميشه تعيين كرد بستگي به خيلي چيزا داره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با به دنیا آمدن فرزند پدر باید شناسنامه بگیرید البته الباقی موارد بستگی به شهر و کثرت پرونده دارد