مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام.وقت بخیر من نزدیک1سال هست با ی آقایی صیغه 5ساله کردم و او دوتا بچه دارد و خانومش هنوز باخبر نشده ولی خانواده من همه میدونن و رفت وامد داره با همشون الان میخایم بچه بیاریم اشکالی نداره خانومش بفهمه واسه من وخانوادم مشکل ساز نیست ممنون میشم راهنماییم کنید. من دوساله ک طلاق گرفتم از همسر سابقم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر مشکل قانونی برای شما پیش نخواهد آمد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
عقدموقت نيازمند رضايت نيست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما چندین بخش حقوقی است که باید تک تک بررسی شود ⚖⚖

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یقینا باید نسبت به اقدامی که قصد انجام دارید بیشتر فکر بفرمایید شرایط و آینده فرزند را مد نظر قرار دهید
پاسخ شما منفی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت ابعاد مختلفی باید بررسی شود از جمله نحوه ثبت ازدواج موقت و تعیین شرایط آن عقد که نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت با ازدواج مجدد میتواند از شرایط موارد طلاق برای زوجه اول تلقی گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

برای همسر ایشان حق طلاق ایجاد میکند
بهتر این است که موجب بر هم زدن بنیان خانواده نشوید

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، ازدواج شما با زوج باعث ایجاد حق طلاق همسر اول می شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
منع قانونی ندارد ، اما قطعاً در صورت متوجه شدن همسر اول مشکلاتی به وجود خواهد آمد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
برای شما مشکل قانونی پیش نخواهد امد ولی مسلما مشکلات عرفی و اجتماعی و کشمکش پیش حواهد امد
بهتر است در این باره تفکر کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای شما خیر ولی برای ایشان ممکن است مشکل ساز شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
دوست عزیز درصورت ثبت عقد موقت از نظر قانونی خیر مشکلی ایجاد نمی گردد ولیکن به اینده فرزند و تبعات تصمیم خود بیشتر توجه نمایید توصیه می گردد قبل از اقدام با مشاور خانواده و فردی صحبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما خیلی مهم است اما اگر شما به صورت قانونی ازدواج کرده اید خطری شما را تهدید نمی نماید اما به شما ارث و نفقه نمی رسد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت اطلاع همسر ایشان با حفظ حقوق حق طلاق دارد.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام درصورتی ک همسر اول رضایت نداشته باشد میتواند از همسر شما طلاق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا در صورتی که بخواهید بچه دار شوید باید عقد خود را ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر فرزند دار شوید ایشان باید صیغه نامه را به ثبت رسمی برساند، و شناسنامه بگیرد و... بهتر است زندگی دیگران را خراب نکنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر خیر مشکلی برای شما بوجود نمیاد