مشاوره حقوقی رایگان - عضویت هیئت مدیره

با سلام آیا در یک مجتمع که شامل چند بلوک مسکونی و اداری هست یک نفر می تواند عضو هیئت مدیره بلوک مسکونی و اداری بطور همزمان باشد چون این مجتمع دارای مشاعات (مشترک) می باشد برای رای گیری اشکال ندارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هیئت مدیره برا کل ساختمان باشد ممکن است
اگر جدا هیئت مدیره تعیین شود به نظر نمی تواند هم هیئت مدیره مسکونی باشد و هم اداری .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای اکثریت باشد و اختلالی در مورد امور مشاعات ساختمان ایجاد نکند و مورد پذیرش همه اشکالی ندارد. همه چیز به توافق است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله طبق قانون شخص میتواند عضو هیات مدیره دو ساختمان باشد و
منعی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر در صورت موافقت اکثریت ساکنین ایرادی ندارد