مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از الف.

سلام..من 15 ساله آموزشگاه فنی و حرفه ای دارم در استان خراسان جنوبی بنام اموزشگاه ع... الان الف. برنامه ع. رو ساخته و مالکیت معنوی من روی این نام تجاری خدشه وارد شده و کاسبی من مختل شده..میتونم ازش شکایت کنم؟ و ایا به نتیجه خواهد رسید؟ در متن دادخواست چی باید بنویسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر از نام تجاری شما استفاده کرده باشد می توانید طرح دعوا کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است نیازمند طرح دعوا تخصصی هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله سرقت ادبی و سو استفاده از مناسبات شغلی موضوع شکایت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از نام تجاری شما استفاده کرده باشد می توانید طرح دعوا کنید.