مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیعی

با سلام
بند اجازه ساخت 3 واحد اپارتمان را خریدم (هوای) به صورت قولنامه ای که به درخواست مشاور املاک در قرارداد مشارکت نوشته شد و مبلغی را به عنوان بیعانه به درخواست فروشنده در کارت خوان املاک واریز گردید و توافق گردید مدارک کل منزل را صبح بیاورد و مبلغ دو سوم ثمن‌ را دریافت کند که چند روزی خبری از فروشنده نشد و مبلغ 1 م به حساب خود ایشان واریز گردید جهت قوت قرارداد این مبلغ در قرارداد ذکر نگردید فقط خود املاک در پشت قرارداد بند نوشتن که این مبلغ به انوان بیعانه نزد املاک میباشد
کا خریدار و فروشنده هیچ روابط مالی با یک دیگر ندارند و فروشن یک دلال منطقه میباشد که به دلیل نا معلوم شاید سود بهتر به کسی دیگر از تحویل مورد معامله اجتناب میکند
حالا از شما راحل را تقاضا دارم در ضمن ملک به صورت قولنامه ای میباشد و شهود هم از خود بنده میباشد

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ابتدا باید قرارداد مطالعه شود. اما بیع عقد رضایی هست و اصل بر صحت و لزوم قرارداد هاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر باید قرارداد شما را دید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید
یا ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و
قرارداد را فسخ نمایید و مطالبه ثمن خود را نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد است به نظر میرسد شما را مغبون کرده اند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود