مشاوره حقوقی رایگان - تلف شدن ملک و جبران خسارت

اینجانب در اواخر سال 89 فروش مال غیر انجام دادم که سه دانگ یک زمین بوده و در سال 90 به زندان و رد مال و شلاق محکوم شدم و به زندان افتادم در دادنامه مالک اول بعنوان مالک قید گردید
ملک ساخته شده و قاضی حکم تلف مال را داده و جبران خسارت یا عین آن را از بنده و متشاکی بعد از رای کیفری داده است
حالا سوال
متشاکی می‌گوید بعد از معامله واگذار نمودم و سوء نیت نداشتم
بنده نیز می‌گویم شما بنده را به زندان انداختی و رد مال کردم
چه کسی باید خسارت این زمین را بدهد بنده که رد مال نمودم به متشاکی؟ یا متشاکی که یکبار از من رد مال انجام داده و یک بار فروخته به شخص دیگری؟ البته متشاکی قبل از شکایت فروش انجام داده و گفته بی خبر هستم آیا بعد از اینکه متوجه شد نباید معاملات را باطل می‌کرد ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که از شما خریده باید خسارت وی را پرداخت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمی تواند باطل نماید اما بابید بررسی بیشتر شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متشاکی باید خسارت را پرداخت نماید
درست است که متشاکی اعلام کرده که سو نیت و تقصیر نداشته ولی برای پرداخت جبران خسارت ، سو نیت و
تقصیر شرط نیست و در هر حال باید خسارت پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس حکم عمل شود ابهامی اگر هست از قاضی اجرای احکام سوال شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد