مشاوره حقوقی رایگان - معارض برای ملک ما پیدا شده

باعرض سلام پدر بنده یک ملک خریداری کرده که به صورت سند شاهنشاهی بوده درسال 64 و درسال 80 وکالت بلاعزل گرفته از طرف الان چندین ساله ملک کلا متروکس الان که اومدیم ملک رو بسازیم کسی پیدا شده با سند سال88 میگه من خریدم ملک درصورتی که کسی که ملک را به ما فروخته فوت کرده در سال 80 الان ما برای اینکه ملک خود را صاحب بشیم باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که یک شخصی فوت میکند وکالتنامه نیز باطل می شود شما اگر این مدارک را دارید باید اثبات بیع نمایید و می توانید به حق خود برسید لبته نیاز به گفتگوی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از خریدار و فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه با فوت وکالتنامه باطل میشود باید اول اثبات بیع کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر اسناد معارض است اقدام متفاوت خواهد بود در هر صورت نیازمند بررسی اسنادی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند شما تاریخ مقدم دارد شما میتوانید با اثبات مالکیت خود دادخواست خلع ید دهید . و اگر مستند به سند رسمی است به صورت معامله معارض نیز قابل شکایت کیفری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهار نامه
برای ورثه ارسال نمایید و دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه فروشنده اقامه نمایید
و امکان شکایت کیفری فروش مال غیر هم وجود دارد