مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه سال 28

پدر بزرگم سال 46 زمین خریدها قولنامه دستارمی و برای بخشی ازآن سند رسمی گرفته است..حالا معارض پیدا شده که در سال 28 فروشنده زمین وکالت همسرش را داشته و در هنگام فروش به پدرم وکیل بوده و اصیل نبوده.ایا ادعایشان قابل قبول هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر وکیل میتواند در حدود وکالت ، مورد وکالت را انجام بدهد . و اصیل اگر ادعایی دارد باید بر علیه وکیل ، شکایت نماید
و نه خریدار

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انر وکالت داشته در حدود وکالت اقدامش قانونی بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر وکیل میتواند در حدود وکالت ، مورد وکالت را انجام بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام ،خیر وکیل می تواند در حدود وکالت مورد وکالت را انجام دهد، و اصیل اگر ادعایی دارد باید بر علیه وکیل طرح دعوا نماید نه خریدار

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر وکیل می تواند در حدود اختیارات اموال را انتقال دهد