مشاوره حقوقی رایگان - شکستن پلمب شهرداری و معرفی مالک قبلی بعنوان مجرم

ملکی را 3 سال پیش در محضر رسمی فروختم مالک جدید بدون اطلاع من با وکالت کاری که 17 روز قبل از قرار محضر از من گرفت تا کار اخذ پروانه اش جلو بیفتد اقدام به گرفتن پروانه ساخت بنام من کرده و بخاطر فک پلمب شهرداری دادگاه حساب من را مسدود کرده است. میخواهم تبرئه شده و از او شکایت کنم . مراحل و کارهای که باید بکنم و عناوین شکایت از او را توضیح بدهید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
بستگی به مفاد وکالتنامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به شهرداری مراجعه و درخواست انصراف دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد