مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

ضمن عرض سلام و وقت بخیر
بنده چند سال پیش در شرکتی مشغول فعالیت بوده ام و دو سال پیش از این شرکت جدا شده ام و قطع همکاری نموده ام. از طرفی سه ماه پیش من در سایت آگهی ... دستگاهی را آگهی کرده بودم و فروختم. گویا خریداری که با من تماس گرفته بود و دستگاه رو خریداری کرده بود از کارمندان این شرکت بوده است. همچنین این دستگاه از محصولاتی بود که این شرکت میفروخته است. دیروزشماره ای شخصی با من تماس گرفت و ابتدا خود را مامور کلانتری معرفی کرد و اتهام سرقت به من وارد کرد مبنی بر اینکه من این دستگاه را از این شرکت به سرقت برده ام و در سایت آگهی فروخته ام و بنده را متهم به چندین فقره سرقت کرده و تهدید کردند که اگر محصولات سرقتی را بازنگردانم، شکایت خواهند کرد. من این دستگاه را چندسال قبل از سایت دیوار خریداری کردم و متاسفانه الان فاکتور فروش ندارم که بتوانم ثابت کنم که این دستگاه را از جای دیگری خریداری کرده ام. سوال بنده این است که با توجه به شرایط مذکور آیا می توانند علیه من شکایت کنند و آیا اتهامی به بنده وارد است؟ آیا من میتوانم بابت تهمت هایی که به من زدند، از آن شماره تلفن، شکایت نمایم؟
متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شرکت شکایت نماید و ادعای
سرقت توسط شما نماید ، شرکت باید
ادعای خود را اثبات نماید و لازم نیست شما ، سارق نبودن را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرکت به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید و شما صرفا می توانید انکار کنید و اگر شاهد یا مدرک خلاف واقع ارائه داد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان شکایت وجود دارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست. ثنا ثبت نام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شرکت باید شکایت نماید و بتوتند اثبات کند صرف ادعا که نمی شود و شما نیز می توانید دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرکت به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید و شما صرفا می توانید انکار کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، از یک جهت بار اثبات ادعا بر عهده شاکی است و از طرف دیگر شما هم بایستی ادعای خود مبنی بر اینکه محصول شرکت را از شخص ثالثی خریداری کردید اثبات نماید و همچنین شما می توانید از شماره تلفنی که اتهام سرقت به شما نسبت داده اند شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نگران نباشید کسی که اتهام سرقت زده باید ادعایش را ثابت کند و شما میتوانید از خود دفاع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شهودی در این خصوص دارید می‌توانید شهود خود را تعرفه و به دادگاه معرفی نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت شکایت باید با مستندات ادعای خود را ثابت کنند و شما هم در دفاع ادله خود را بیان کنید در صورت حکم‌برائت میتوانید شکایت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ هر دو سوال شما منفی است در خصوص سوال اول ، ظاهراً شخص ناشناسی مدعی ارتکاب جنابعالی به جرم سرقت شده که فاقد وجاهت قانونی است