مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام من مالک اتوبوس بین شهری هستم لذا همیشه چندمتر کابل برق برای باطری به باطری داخل ماشین دارم چندوقت پیش کابل را داخل سواری گذاشتم که گشت انتظامی بعد از بازرسی مرا به کلانتری برده و اعلام کردن که کابل ها سرقتی هستن. خلاصه برای من 4شاکی درست کردن. یکی از شاکی ها تاریخی را که اعلام کرده من در شهر دیگر بودم که گواه حرف من قبض جریمه رانندگی هست که من جریمه شدم آیا دادگاه قبص جریمه را قبول دارد یا نه. ممنون میشم مرا راهنمای کنید خداوند عمری با عزت به شما دهد

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله اما بهتر است شاهد هم یببرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله قبض جریمه سند رسمی است به کمک وکیل مجرب میتوانید از مشکل حاصله رهایی یابید . به نظر عقوبتی در انتظارتان نخواهد بود مگر در صورت عدم اثبات

پرسشگر :

اگر شاکی بگوید که کابل سرقت شده من از همین کابل هست که من دارم می‌تواند بگوید که همین کابل من هست

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.هر پرونده بستگی به نکات فنی حقوقی دارد.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

میتوانید به قبض جریمه استناد کنید و از خود دفاع کنید.قبض جریمه سند رسمی است و مستندی قوی بر عدم ارتکاب جرم می باشد.