مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن

با سلام من دانشجو هستم و مسئولیت کارگاهی در هنرستان را قبول کردم ولی متاسفانه چند تا از دوستان از کارگاه سرقت کرده و همه سرقت ها را به گردن من انداخته اند و شهادت میدهند که سرقت توسط من صورت گرفته است در صورتی که دروغ میگویند و حالا مدیر و معاون کارگاه از من شکایت کردن و همه سرقت های صورت گرفته را گردن من انداختن میخواستم بدونم چگونه بی گناهی ام رو ثابت کنم میتوان با داشتن شاهد بی گناهی ام رو ثابت کنم یا خیر ؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام با ارائه شهادت وسایر ادله وهمچنین جرح شهود مقابل بی گناهی خود را ثابت نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شماهم میتوانید شاهدمعرفی کنید