مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

بهم اتهام دزدی زدن بدون هیچ مدرکی. تو اولین جلسه بعد ابلاغیه ازم سند تهران خاستن. و من هم به هر دری زدم پیدا نکردم. الان با من چیکار میکنن و من چیکار باید بکنم.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بازداشت موقت فقط با وثیقه ملکی و یا کفیل شخص آزاد میشود

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

در صورت عجز از تودیع وثیقه شما بازداشت خواهید شد . بهتر است خود یا وکیلتان به شعبه مراجعه و درخواست تخفیف قرار صادره از وثیقه به کفالت دهید