مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام وقت بخیر من حکم جلب یکی رو داشتم حتی ورود به منزلش و امروز رفتم هم منزلش با مامور و هم جلو در مدرسه و هم جلو در کارش ولی نتونستیم بگیریمش و متهم اصلا فرار کرده حالا کلانتری میگه شما فقط یک بار میتونید مامور ببرید الان بلاخره چی میشه وقتی متهم پیدا نشد میشه دوباره حکم گرفت ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجدد میتوانید حکم جلب سیار یا ورود به مخفیگاه اخذ کرد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید درخواست تمدید کنید

محمد نجفی روادانق

محمد نجفی روادانق :

سلام،باید خودتان پیگیر باشید و به محض مشاهده محکوم علیه با نیروی انتظامی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان تمدید می باشد می توانید با اطلاع از محل اختفا سریع اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما درخواست حکم جلب سیار را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما متهم را پیدا کنید وسریع برای دستگیری هماهنگ کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به طریقی که برای مامور مسجل شود که مخفی گاه متهم درست است می توان درخواست مامور کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مکان ومخفیگاه وی را شناسایی وسپس اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از مامور بخواهید تا صورت جلسه کند که با حکم جلب عادی شخص متهم متواری شده و درخواست جلب سیار با اذن ورود به مخفی گاه بگیرید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

میتوانید تمدید کنید . جلب سیار بگیرید