مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه متهم

سلام و درود به وکلای عزیز و ارجمند ایران عزیزمون ، معذرت که مزاحم وقت گرانبهاتون میشم ، اینجانب ضمانت یک نفر دوست را که بار قاچاق ( گوشی ) را ازش گرفته بودن و یک میلیارد تومن جریمه ش کردن رو متاسفانه پذیرفتم و خونه ی خودمو ضمانت برای تعزیرات گذاشتم ، دوست بنده متواری شده و سیم کارتشونم خاموشه ، ایا میتوانم با نقطه زن پیداش کنم حتی اگه سیم کارت عوض کرده باشن و یا مالکیت گوشیشون را انتقال و یا کارایی ازین قبیل کرده باشن ؟ خیلی ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید و یه پیشنهاد خوب و مطمئن و قانونی جلوی راهم بزارید که خانواده م تو این روزگار بد بی خانه و لانه نشن ، بازم از وجود گرانبهای شما کمال تشکر را دارم ، خیلی سپاسگذارم .

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بایک متخصص نرم افزار مشورت فرمایید. لیکن اگر شکایت کیفری مطرح شود در صورت وجود دلایل قاضی می تواند دستور بدهد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به اینکه خط خورا خاموش نموطه و سوزانده اند امکان نقطه زنی از طریق همان خط نیست ـنقطه زنی با وجود خط روشن امکان پذیر است. اگر ثنا دارند از طریق ای تی ثبت شده در ثنا درخواست ردیابی ایشان را بدهید. و درخواست مسدودی کد ملی ایشان را داشته باشید. با توجه به شرایط یش امده باید مصرانه پیگیر باشید. البته موارد گفته شده نیز ب سختی مورد قبول واقع میشود. با بنده تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید اورا احضار کنید و الا منزل توقبف میشود

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله شما می توانید به هر وسیله و ادله ای شده در راستای پیدا کردن متهم استناد کنید البته با ضمانت شما بعید می دانم اداره تعزیرات سعی و تلاشی در این راستا انجام دهند مگر اینکه شما دین یا جریمه متهم به هر نحوی شده پرداخت و متعاقبا بر علیه شخصی که ضمانت قبول کرده اید مطالبه ضرر و زیان خود نماید و در صورت اینکه پرونده در این مرحله قرار گیرد و به اجرای احکام مدنی ایصال شود شما می توانید از هر طریقی که بتوان به مجرم در راستای جبران ضرر دسترسی پیدا شود کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اقامه دعوا نمایید و سپس درخواست نقطه زنی تلفن همراه ایشان را نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر خط عوض کنند و ندانید خیر متاسفانه راهی جز جستجو نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سوال را قبلاً به نحو دیگری مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کرده اید.
باید شخص مورد نظر را پیدا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ضمانت معرفی متن نموده اید باید متهم را معرفی نمایید در غیر اینصورت وثیقه ضبط می‌شود می‌تواند از تعزیرات تقاضای جلب وی را نمایید تا وی را جلب و به تعزیرات معرفی نامید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مسدود کردن کد ملی و نقطه زنی نیاز به اقامه دعوا و دستور قضایی دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مالکیت گوشی یا سیم کارت باید به نام خودش باشه