مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت برای وقت دادرسی

شخصی از من بابت فحاشی شکایت کرده که من هم قبلش ازش بابت کلاهبرداری و اخاذی شکایت کرده بودم و در اتحادیه ایشان رضایت نامه امضا کردن که در هیچ دادگاهی شکایتی از من ندارن . اما باز هم برام قرار دادرسی گذاشتن . آیا رضایت نامه ای ک امضا کرده مورد قبول هست ؟ و برای ضمانت میتونم فیش حقوقی خودم ( شرکت خصوصی ) یا چک خودم رو ببرم ؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

رضایت نامه بستگی داره به کدام پرونده و مربوط به یک موضوع خاص باشه .در هرصورت ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در خصوص یک موضوع طرفین رضایت داده باشند این قطعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون رضایت باید در مرجع قضایی یا رضایت نامه رسمی در دفترخانه اسناد رسمی
داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید کپی بگیرید و به شعبه ارائه دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به شعبه رضایت نامه را ارایه دهید ولی اصولاً رضایتی که در دفتر اسناد و یا در دادگاه باشد مورد قبول است
چک بعنوان ضمانت قابل قبول نمیباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رضایت مذبور متاسفانه مورد قبول نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

چك قابل قبول نيست و كفيل شما فردي غير از خودتان بايد باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا رضایت باید در محضر یا دادگاه تنظیم گردد علی ایحال ارائه دهید
خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت نامه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا رضایت باید در محضر یا دادگاه تنظیم گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
رضایت نامه مورد قبول است . برای ضمانت باید فرد دیگری باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رضایت نامه اگر محضری نباشد باید طرف مقابل در دادگاه حاضر شده و آن را تایید کند