مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال در پلتفرم خارجی

با سلام و خدا قوت. بنده در یک پلتفرم خارجی سرمایه گذاری ارز دیجیتال کردم. و الان بعد حدود یک ماه میخواهم سرمایه ام را برداشت کنم اما صرافی اجازه این کار را نمیدهد. چند بار با پشتیبانی تماس گرفتم که از من مقداری پول جهت مالیات طلب کرد و من نیز ان را پرداخت کردم. اکنون پشتیبانی طلب پول بیشتری میکند و اجازه برداشت را نیز نمیدهد. ایا میتوانم سرمایه ام را پس بگیرم؟ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمال کلاهبرداری وجود دارد از متخصص مربوطه پیگیری کنید اگر تایید کرد کار آنها غیر قانونی است با عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

احتمال کلاه برداری وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری می‌توان طرح کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تحت عنوان کلاهبرداری می توان شکواییه ثبت نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید