مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده ماشین

با سلام و خسته نباشید
بنده یه ماشین خریدم تمامی پول ماشینو تسویه کردم فقط 3 میلیون برای انتقال سند نگاه داشتیم
الان بنگاهی برای انتقال سند امروز فردا میکنه صاحب اصلی سند هم زنگ زدم میگه به من بدهی دارن سند هم دست بنگاهی است من چجوری میتونم سند بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الطا به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک بدهید

محمد نجفی روادانق

محمد نجفی روادانق :

سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که نسبت به آثار معامله اقدام کنند در غیر این صورت باید از طریق مرجع قضایی دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

با سلام . از نظر من ابتدا اظهار نامه بدهید در صورتی که افاقه نکرد دادخ‌است الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و مالک اصلی اقامه نمایید