مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده ماشین

باسلام.بنده سال98یک پژوازبنگاه خریدم وسال99ازصاحب ماشین یک وکالت تعویض پلاک به اسم خانمم گرفتم.وبه خاطرکروناچون خانمم تازه زایمان کرده بودنتونستم ماشین راتعویض پلاک کنم.الان صاحب ماشین دیگه حاضرنیست ماشین رابنام بزند.ایاالان مالک ماشین درتوانش هست ماشین راتوقیف کنددرصورتی که همه مدارک پیش خودم هست.الان ازصاحب ماشین من شکایت کردم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به مدت 5 سال است که تعویض پلاک صورت نگرفته است فلذا امکان توقیف خودرو توسط صاحب ماشین وجود دارد.
از سوی دیگر شما نیز می‌توانید دادخواست الزام به تنظیم رسمی و الزام به فک پلاک خودرو را مطرح نمائید.