مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از سند به نام زدن خودرو

من7سال قبل یه ماشین ازیه نفرخریدم ک ن اون ونه من پیگیرانتقال سندوزدن پلاک ب نام نشدیم.تاچندوقت پیش پلیس جلوی ماشین منوگرفت وگفت حکم قضایی داره وماشین بایدتوقیف شه.رفتم پیش فروشنده گفتم اینجوری شده گفت من خودم ازیکی دیگه خریدم پلاک وسندمال نفرقبلیه منم نه ازش وکالتی دارم نه قولنامه.الان ماشینم توقیفه اونیم ک ازش ماشین خریدم میگه منم ازیکی دیگه خریدم ب نام اونه نمیتونم سندب نام بزنم. کجا باید شکایت کنم و چجوری ؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
ابتدا از همان مرجعی که خودروی شما را توقیف نموده درخواست نمایید که بابت کدام دادگاه و شعبه بوده و سپس به انجا مراجعه و مدارک خود را ارایه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه مالکین قبلی و صاحب سند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از همان مرجعی که خودروی شما را توقیف نموده درخواست نمایید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

بواسطه مبایعه نامه خودتون و وکالتنامه ای که فروشنده از صاحب سند دارد دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند علیه مالکین قبلی و صاحب سند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه صاحب سند و سایر فروشندگان الزام به تنظیم سند مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست فک پلاک و الزا م به تنظیم سند به طرفیت صاحب سند وکلیه ایادی ماقبل مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام با رعایت سلسله مراتب هریک نسبت به فروشنده اقدام نمایید