مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم نرجس

سلام من رفتم ثبت احوال درخواست تعییر نام تز نرجس به دیبا رو دادم مدارک رو با استشهادیه فرستادن مرکز استان امکان تایید هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است، وگرنه می‌بایست طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم تایید از طریق دادگاه دادخواست تقدیم نماید