مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام وقتتون بخیر .
میخواستم بدونم من میتونم اسمم رو از نرجس به نیکی یا نیکا تغییر بدم؟
دلیلی که دارم هم اینه نرجس اسم عربیه و هم خیییلی بخاطر تلفظش من اذیت میشم و بعضیا هم مسخره میکنن این اسمو ،
و خب باعث شده خیلی ازش خجالت بکشم
با توجه به اینکه اسم امام هم نیست
میشه تغییرش داد؟
و برای تغییر شاهد یا امضای کسی رو میخواد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و اگر قبول نکردند از طریق دادگاه اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق سامانه اداره ثبت احوال درخواست تغییرنام را ثبت و در صورت پذیرش تغییر نام شما صورت خواهد گرفت در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی باید اقدام گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تغییر نام شرایطی دارد که از جمله برای اولین بار باشد، نامی که درخواست تغییر آن داده می شود جزو اسامی مقدس نباشد و یا چنانچه نام مقدس است با نام مقدس دیگری تقاضای تغییر داده شود، همچنین جهت اثبات در دادگاه الزاماً نیاز به استشهادیه و حضور شهود در محضر دادگاه می باشد