مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

وقتتون بخیر
امکان تغییر اسم نرجس به نیکی وجود داره؟
با توجه به اینکه سادات هم هستم
ولی اسم نرجس تلفظ خیلی بدی داره و بارها بخاطرش مورد تمسخر قرار گرفتم
جوریکه دیگه اصلا دوست ندارم کسی با این اسم صدام بزنه
و واقعا توی روحیه م تاثیر گذاشته .

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام.شما اول از ثبت احوال پیگیری کنید و اگر نشد دادخواست تغییر نام رو به دادگاه حقوقی بدید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت اعمال صلاحیت با تقدیم دادخواست حقوقی درخواست تغییر نام خود را ارائه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تقدیم دادخواست حقوقی درخواست تغییر نام خود را ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله قابل تغییر است شما باید درخواست خود را ابتدا به اداره ثبت احوال مطرح نمایید و در صورت رد درخواست ، باید دادخواست تغییر نام را در دادگاه مطرح نمایید ولی شما باید دلایل محکم قابل قبول داشته باشید و. ....

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با تنظیم دادخو است حقوقی درخواست تغییر نام ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت اعمال صلاحیت با تقدیم دادخواست حقوقی درخواست تغییر نام خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.